افزایش ۵۰ درصدی فضای سبز و محوطه سازی در دانشگاه صنعتی همدان

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه صنعتی همدان از افزایش سرانه فضای سبز در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، دکتر مهدی حسینیان موضوع محیط زیست را بسیار مهم توصیف کرد و افزود: اگر محیط زیست را جدی نگیریم، دچار مشکل می شویم و در این میان توسعه فضاهای سبز شهری به عنوان جزء ضروری در متابویلسم آنها نقس اساسی را دارا می باشد.

وی خاطر نشان کرد: اهمیت فضاهای سبز شهری تا بدان حد است که امروزه وجود این کاربری به عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی جوامع به حساب می آید.

معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی همدان گفت: در همین راستا و با حمایت استاندار همدان سرانه اکولوژیکی فضای سبز این دانشگاه در یک سال اخیر حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.

دکتر حسینیان افزود: در یک سال اخیر درخت کاری، بستر سازی کف رودخانه، پل گذاری، نما کاری رودخانه، زیرسازی، سینیک، لوله کشی آبیاری تحت فشار، جدول گذاری، پله گذاری، سنگفرش و جالیز، نیمکت گذاری، برق کشی و نصب دیرک های روشنایی، دیوار کشی و نرده گذاری با اعتبار ۴۰۰۰ میلیون ریال در راستای محوطه سازی و افزایش فضای سبز دانشگاه صورت گرفته است.