اطلاعیه مهم زمان انتخاب گرایش – ویژه دانشجویان ورودی ۱۳۹۶ مهندسی برق

به اطلاع دانشجویان مهندسی برق ورودی ۱۳۹۶ می‌رساند که زمان انتخاب گرایش نیمسال جاری به صورت زیر تعیین شده است:

شنبه ۲/۹/۹۸ تا جمعه ۸/۹/۹۸

لازم است تمامی دانشجویان مهندسی برق ورودی ۱۳۹۶ در بازه زمانی فوق از طریق سامانه دانشگاهی گلستان نسبت به انتخاب گرایش اقدام کنند. برای این منظور باید از مسیر زیر اقدام کرد:

دانشجو –>  درخواستها –> درخواست تعیین رشته دانشجویان دارای رشته عمومی

در این رابطه موارد زیر یادآوری می‌شوند:

۱- دانشجویان باید از میان سه گرایش «الکترونیک»، «کنترل» و «مخابرات»، سه اولویت خود را برطبق علاقه انتخاب کنند. در ادامه و پس از اتمام بازه زمانی فوق، تعیین گرایش برطبق اولویت‌های انتخابی دانشجو و براساس امتیاز مربوطه (که پیش از این اطلاع‌رسانی شده است) از طریق سامانه گلستان انجام می‌شود. پس از این مرحله، عنوان گرایش هر دانشجو در مشخصات دانشجو در سامانه گلستان قابل مشاهده خواهد شد.

۲- پس از انتخاب اولویت‌ها، جهت تثبیت انتخاب گرایش، دانشجو حتماً باید گزینه «اعمال تغییرات» را انتخاب کرده و منتظر دریافت پیام مبنی بر عدم وجود خطا و تایید انتخاب گرایش بماند.

۳- دانشجویان می‌توانند امتیاز کلی خود را در صفحه مربوط به انتخاب گرایش در سامانه گلستان مشاهده کنند.

۴- تعیین گرایش دانشجویانی که در بازه زمانی مقرر اقدام به انتخاب گرایش نکرده باشند، توسط گروه و از میان گرایش‌های با ظرفیت خالی انجام خواهد شد. لذا مجدداً توصیه می‌شود که دانشجویان در بازه زمانی فوق نسبت به انتخاب گرایش براساس علاقه خود اقدام کنند.

۵- تمامی مراحل انتخاب و تعیین گرایش از طریق سامانه گلستان انجام خواهد شد و لذا عموماً نیازی به مراجعه دانشجو برای این منظور نیست. با این وجود، دانشجویان عزیز در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی، می‌توانند به مدیر گروه مهندسی برق دانشگاه (آقای دکتر خدابنده) یا کارشناس محترم آموزش (خانم مهندس حسینی) مراجعه کنند.