اطلاعیه مهم پیش ثبت نام مقطع کارشناسی

اطلاعیه مهم پیش ثبت نام

قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی می­رساند که ثبت نام مقدماتی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از تاریخ ۲۴/۰۲/۹۷ الی ۲۵/۰۲/۹۷ بر اساس تقویم آموزشی در روزهای تعیین شده از طریق سیستم آموزشی گلستان انجام می­شود. ضمناً دانشجویان گرامی موارد زیر را در نظر داشته باشند.

* کلیه دانشجویان ملزم به شرکت در ثبت نام مقدماتی می­باشند و چنانچه دانشجویی در ثبت نام مقدماتی شرکت نکند بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه در ثبت نام اصلی فقط مجاز به اخذ حداکثر ۱۶ واحد می باشد.

* کلیه دانشجویان با توجه به گزارش ۸۲ سیستم گلستان و فقط از طریق پرداخت الکترونیکی ملزم به تسویه حساب کامل شهریه می­باشد. در غیر اینصورت مجاز به انجام ثبت نام مقدماتی نمی باشند و مسئولیت عواقب ناشی از عدم شرکت در ثبت نام مقدماتی به عهده دانشجو است.

* کلیه دانشجویانی که متقاضی مهمانی یا انتقالی به دانشگاه­های دیگر در نیمسال اول ۹۸- ۹۷ می باشند لازم است در ثبت نام مقدماتی شرکت نمایند.

با توجه به الزام تائید ثبت نام مقدماتی توسط دانشجو و استاد راهنما لازم است به فایل راهنما مراجعه نمائید.

اداره امور آموزشی