اطلاعیه مهم انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی در نیم­سال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷

به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی می رساند بر اساس تقویم آموزشی، انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۸-۹۷ در روزهای ذیل از طریق سامانه آموزشی گلستان انجام می­گیرد. شرکت کلیه دانشجویان در انتخاب واحد الزامی می باشد. جهت مشاهده فایل راهنما به فایل پیوست مراجعه نمائید.

انتخاب واحد اینترنتی:
ورودی۹۵، ۹۴ و ماقبل: دوشنبه مورخ ۹۷/۱۱/۸
ورودی ۹۶: سه شنبه مورخ ۹۷/۱۱/۹
ورودی ۹۷: چهارشنبه مورخ ۹۷/۱۱/۱۰

با تاخیر(جامانده ها و افرادی که در ثبت نام مقدماتی شرکت نکرده­اند) برای کلیه ورودیها: شنبه مورخ ۹۷/۱۱/۱۳

شروع کلاسها: یکشنبه مورخ ۹۷/۱۱/۱۴
دانشجویان مقطع کارشناسی لازم است موارد ذیل را در نظر داشته باشند
:
۱-  کلیه دانشجویان کارشناسی در صورت عدم شرکت در انتخاب واحد، در مهلت حذف و اضافه  فقط مجاز به انتخاب حداکثر ۱۴ واحد درسی می باشند.

۲- پیرو اطلاعیه درج شده درسایت دانشگاه در مورخ ۹۷/۱۱/۱ دانشجویان کارشناسی دوره روزانه  ورودی سال ۹۳، لازم است نسبت به پرداخت مبلغ ۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال (شش میلیون ریال) حداکثر تا تاریخ ۹۷//۱۱/۷ فقط از طریق درگاه اینترنتی سامانه گلستان اقدام نمایند. همچنین متذکر می­شود مبلغ فوق به عنوان پیش پرداخت می­باشد و مابقی شهریه ترم ۳۹۷۲ ، اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ در موعد پیش ثبت نام ترم  ۳۹۸۱ اخذمی­گردد. (شهریه ترم دهم)

۳- دانشجویان کارشناسی دوره نوبت دوم ورودی ۹۴ و مابعد با مراجعه به گزارش شماره ۸۱ و با توجه به در نظر گرفتن مبلغ بدهکاری و یا بستانکاری نسبت به پرداخت ما­به­التفاوت، تا مبلغ ۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال (شش میلیون ریال) حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۷ فقط از طریق درگاه پرداخت اینترنتی سامانه گلستان اقدام نمایند. همچنین متذکر می­شود مبلغ فوق به عنوان پیش پرداخت می­باشد و مابقی شهریه ترم ۳۹۷۲ ، اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ در موعد پیش ثبت نام ترم  ۳۹۸۱ اخذمی­گردد.

۴- دانشجویان کارشناسی  دوره نوبت دوم ورودی سال ۹۳ و ماقبل به دلیل احتمال فارغ التحصیلی، با در نظر گرفتن مبلغ بدهکاری و بستانکاری  نسبت به پرداخت ما به التفاوت، تا مبلغ ۴,۰۰۰,۰۰۰ ریال (چهار میلیون ریال) حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۷ فقط از طریق درگاه اینترنتی سامانه گلستان اقدام نمایند.

۵- دانشجویان روزانه ورودی ۹۲ و ۹۱ مشمول پرداخت شهریه موظف به تسویه حساب کامل شهریه حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۷فقط از طریق درگاه اینترنتی سامانه گلستان اقدام نمایند.

۶- چنانچه در حین انتخاب واحد با خطای ثبت نام مواجه شدید برای ثبت درخواست مجوز ثبت نام حداکثر تا ساعت ۱۶ روز ثبت نام خود طبق تقویم آموزشی مهلت دارید و لازم است پس از تائید مجوز ثبت نام نسبت به ثبت درس اقدام نمائید.

بدیهی است کلیه دانشجویان (به استثنای دانشجویان فارغ التحصیل) ملزم به اخذ حداقل تعداد واحدهای درسی بر اساس آیین نامه آموزشی می باشند. در صورت عدم تسویه حساب و یا پیش پرداخت، دانشجو مجاز به شرکت در انتخاب واحد نیم­سال دوم    ۹۸-۹۷ نخواهد بود.

لیست و ساعات ارائه دروس در گزارش های شماره ۱۱۰ و ۱۰۲ سیستم آموزشی گلستان قابل رویت می باشد.

اداره امور آموزشی

2 دیدگاه ها

1. Havij گفت:

سلام. تو سامانه برای ورودی روزانه ۹۳ چیزی بعنوان بدهکاری نیامده. باید همینطوری ششصد هزار تومان وارد کنیم یا چی؟