ادای احترام دانشگاهیان دانشگاه صنعتی همدان به مقام شامخ شهدا

مسئولان و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی همدان با حضور در گلزار شهدای همدان ضمن  ادای احترام به مقام شامخ شهدا، با آرمان‌های شهدا و امام (ره) شهدا تجدید بیعت  کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان، همزمان با ۲۲ اسفندماه روز گرامیداشت مقام شهیدان، اعضاء هیأت رئیسه، جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان با حضور در گلزار شهدای شهر همدان و قرائت فاتحه، یاد و خاطره قهرمانان ۸ سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی را گرامی داشت.
در این مراسم رئیس دانشگاه صنعتی همدان روز گرامیداشت شهدا را فرصتی مناسب برای بازگویی خاطرات ایثارگری های رزمندگان اسلام در طول ۸ سال دفاع مقدس برشمرد و افزود: باید فرهنگ ایثار و شهادت را با راهکاری مناسب زنده نگه داریم که زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا برای همه ما یک وظیفه است.