آئین نامه فنی مسابقات طناب کشی آقایان

شرایط مسابقه :
–  مسابقات با طنابی به طول۳۰ متر و با  ضخامت ۴ سانتیمتر.
–  حرکت یک عدد شاقول یا روبان در مرکز طناب، مشخص کننده تیم برنده خواهد بود.
– تعداد شرکت کنندگان در هر تیم آزاد می باشد. حضور یک نفر درکنار تیم با عنوان مربی یا سرپرست الزامیست.
–  اوزان اعضای تیم شرکت کننده نباید بیش از ۴۵۰ کیلوگرم باشد .
– در زمان وزن کشی افراد شرکت کننده می بایستی با لباسهای مناسب ورزشی و پای برهنه وزن کشی نمایند. وزن کشی یک روز قبل از مسابقه صورت می پذیرد.
هر تیم طی ۳ مرحله با تیم مقابل مسابقه می دهد و در نهایت، تیمی برنده محسوب می شود که در دو مسابقه برنده باشد( ۲ از ۳).
–  فضای مسابقه کانالی به طول ۳۰ و عرض ۲ متر می باشد
–   طول منطقه کشش برای تعیین تیم برنده مسابقات۲متر از خط میانی می باشد.
–  عبور تیم از خط مشخص شده روی زمین، تیم بازنده را مشخص می نماید. شاقول متصل شده به مرکز طناب باعث تسهیل قضاوت می گردد.
–  به نفرات تیم های اول و دوم حکم و جوایزی به رسم یادبود اهدا می گردد.
–  خطاهای مسابقه به شرح ذیل می باشد. ضمناً در صورت بروز خطا، داور با توجه به نوع خطا و تکرارآن تصمیم مناسب را اتخاذ می نماید.
• نشستن ورزشکاران در حین مسابقه
• گره زدن طناب
• گرفتن یاران خودی
• خارج شدن از محدوده(کانال طناب کشی)
• قرارگرفتن مربی در فاصله کمتر از ۲ متری کانال
• ایستادن یک تیم در طرفین طناب(شرکت کنندگان می بایستی یا در سمت راست یا در سمت چب طناب قرار گرفته و, آن را به دست گیرند).
• قرار گرفتن افراد در وضعیت ناصحیح (افراد تیم باید در یک خط مستقیم قرار گرفته و به طرف چپ یا راست متمایل نشوند).
–  رسیدگی به اعتراض های احتمالی فقط در روز مسابقه وبه صورت کتبی باید باشد .
–  در صورت بروز موارد پیش بینی نشده،  تصمیم نهایی به عهده کمیته فنی خواهد بود .
نمایندگان تیم ها می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مسؤول برگزاری مسابقات طناب کشی برادران در محل اداره کل تربیت بدنی دانشگاه واقع در طبقه همکف دانشگاه مراجعه نمایند.